// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
ThankYou Mama ♥
Thursday, 28 June 2012 | 07:41 | 0 Budak comel
Assalammualaikum ♥ 

Hari ni Fi happy sangat sebab dapat present yang sangat special dari mama Fi ;)
Mama Fi beli kan Fi Handphone Samsung Corby ii Memang Fi yang pilih sebab taknak ambil yang mahal-mahal nanti habes duet mama kang xD.

Eh lupe pulak hadiah yang mama bagi ni hadiah untuk hari jadi Fi yang lepas 21/06/12 genaplah umur Fi 17tahun.Ramai kawan-kawan yang wish.Terima kasih   Tahu korang sayang aku.ngaku jelah!


Hmm..17 TAHUN?Takot lah pulak takot nak berhadapan dengan exam SPM tahun ni takut nak kecewe kan semua orang terutama mama ngan atok ;/
Takpelah Fi berdoa berusahe banyak-banyak nak capai jugak impian mama!Fi taknak takkan takmungkin dan takteringin nak buat mama kecewe kalau tak sia-sia jelah mama atok hantar Fi g sekolah selama 12Tahun ke sekolah untuk jadi orang yang berguna kan kan kan?Haha.Okeyy lah tujuan Fi buat post ni memang khas untuk say thank you a lot dekat mama #Rosnani Jamloo. I ♥  You so much much much and much!Muaahh mama