// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
8 CARA NAK BUAT BEKAS KEKASIH ANDA MENYESAL !
Tuesday, 19 June 2012 | 07:34 | 0 Budak comel

1.Untuk meyakitkan hati bila si bf /gf korang mintak break, Korang cakap je kat dorang "Kenapa baru sekarang nak mintak?Dah lama aku tunggu.Terima kasih lah dah senangkan kerja aku." Lepastu lompat-lompat senyum-senyum menunjukkan korang happy depan dia(Padahal dalam hati sedih gilerr)


                                                                     

2.Pulang je balik semua gambar-gambar ex korang.Letak gambar dalam satu kotak or pendrive jangan lupa campur sekali gambar-gambar lelaki hensem atau perempuan cantik (Walaupun takkenal). Then jangan lupa letak note sikit kat situ" Eh,awak yang mana satu eh?Sorry dah lupa.Pilihlah sendiri pastu hantar kat saya balik."

3.Bila nampak ex korang berpegangan tangan dengan lelaki atau perempuan lain,
siapa lah mereka dan cakap"Eh,kau bukan bf/gf aku nombor 5 ke?lama takjumpa kan sayang!".Kalau nak buat dia benggang lagi cari sorang budak yang agak-agak brutal pastu tegur diorang cakap"Jah,adik kau mintak duit kat aku.Kesian kan dekat dia?".
4.Cubalah bergaya sikit.Kalau time couple korang selekeh je.Korang pakai lah pakaian kemas bagi nampak anda berpelajaran.Baju RM10 pun ada kalau korang pandai menggayakanya yang takcantik pun akan jadi cantik.Mesti dia rasa menyesal sangat dah tinggalkan korang.
5.Bila nampak dia online dekat Fb,Twitter terus jee updates status atau gambar saat-saat bahagia bersama kawan-kawan.Untuk menunjukkan korang boleh hidup walaupun tanpa dia.Kalau dia dah remove korang,Takpe korang try care lain iaitu korang tag gambar-gambar bahagia tu kat mutual friends dia.Mungkin dia akan tengok.
6.Biasanya bila dah clash mesti korang anggap ex korang tu macam kawan lah konon.Cakap je dekat dia"Saya dah ada sejuta kawan,Kalau awak takde lagi bahagia hidup saya"Mesti dia benggang
7.Kalau korang masih belajar lagi,masa ni lah nak tunjuk yang korang boleh berjaya.Belajar sungguh-sungguh dapat duit nanti beli kereta mini copper.Pastu lalu depan dia cakap"Lamanya takjumpa,Nak saya tumpangkan?
8.Korang cari jelah yang lebih baik dari dia,hensem,cantik,romantik daripada bf/gf korang.Kalau dia ternampak saat bahagia dengan yang baru mesti dia jealous.Padan muka sape suruh tak apperieciate!Dush Dushhh!

Haha tu jelah yan mampu Fi kongsikan untok korang!Selamat mencuba... 
                                                         
"BERCINTA MEMANG MUDAH UNTUK DICINTAI JUGA MEMANG MUDAH TETAPI UNTUK UNTUK DICINTAI OLEH ORANG YANG KITA CINTAI ITU LAH YANG SUKAR UNTUK DIPEROLEHI"