// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Perkhemahan dalam bandar ^^
Monday, 28 May 2012 | 04:14 | 0 Budak comel
Assalamualikum 



Hai . Hari ni saya rajin sangat nak meng-updates kisah di pink village,putrajaya a.k.a perkhemahan dalam bandar . Walau pun kem nih taklah serupe macam kem tapi kami ber-lapan memang happy tahap mengiler lah dekat sane! Ditambah dengan akak-2 ber-empat yang  comel macam barbie ni bertambah lah keceriaan kami *wah macam iklan ribena tak? Okay dah-dah jangan nak dok merapu sangat haiiih . Okay teruskan , Setiba je kami disana kami terus mendaftar kan diri tok mendapatan kan khemah and kami dapat khemah yang bernombor 113 & 114 Yelah satu khemah bee-empat tu yang kami dapat 2 khemah .Dekat sane kami mempunyai 4 orang kakak yang akan menjaga kami , Mula-mula kami takut terkongkong yela ade lead . Last-2 akak-2 ni sporting gilerh lah!;)

Hari pertama 
Sek bek 3 hari je cek pi sana kalau 10 hari mahu gemok cek semacam tong drum makanan kami selama 3 hari ni dalam agak-2 RM60 . Mahu taknye kami mencekik ?First night kami pergi jalan-jalan sekitar putrajaya sampai lah macam nak mencari tapak kami dibuatnya! Balik kami pergi konsert dekat acara malam di pink village, Penat pun takpe, bukan selalu. Artis-artis yang ade malam tu memang takurang hebat nye . Seperti , The fables cats,Aisyah AF,Adam,Bob,Yazer,Siti Nordiana,Mohd Mentor,Hazama,Ila Damia,Aurora salwa,Utopia,Aida Af,Jihan Raja Lawak Dll ;D .
Dan sepastinya kami takmelepaskan peluang untuk bergambar besama mereka!



Hari kedua 
Kami bangun pukul 3.30 sebab nak g mandi awal n cari udara pagi,kami belajar menari bersama sazlan dancer best giler!kami menari 3 tarian iaitu tarian rancak,dangdut dan bollywood .*gempak idak?jangan jeles^^ tujuan nya adalah untuk menyambut Dato'Hishammuddin membuat perasmian Pink Village.And yang paling penting kami menari di bawah terik matahari di atas kepala. Selepas selasai je program kami pun memanjangkan langkah kami berjalan ke karnival. Sampai hilang terbit matahari baru kam tiba di kawasan perkhemahan.Belum cukup dengan jalan-jalan , kami pergi untuk bersuka - ria ke rumah hantu*tak lah seram sangat ! 






Hari ketiga 
Kami terbangun lambat hari nii .. hehe , penat berjalan sampai tak ingat dunia .dah lah tu terlepas satu program .Sarapan pun lewat .. Tau - tau , akak yana , kak tini and kak mia dah siapkan makanan untuk kiteorang , tinggal nak beli air je ! Pada masa yang sama , akak-akak tu dah masukkan nama kami berlapan kat dalam program sukaneka pagi tu . MEMANG TERBAEKLAH ! Sebab semua acara yang kami sertai , kami dapat hadiah. *hebat kan puteri cun! heheh .Kami menaiki tram untuk ke tempat sukaneka .Yang paling kami banggakan , kakak-kakak sekepala and sangat-sangat mementingkan kami . Sampai 4 helai baju kami kebas! Selepas habis semua acara , kami membelanjakan semua kupon sebab dah nak balik .*hmm .. sedihnya!

Akak-akak sayang *Mawar Berduri,Dieanna Rosze Salyza,Mia Azura* THANK YOU A LOT Dah jage kiteorang sepamjang kiteorang kat sane !hehe <3 Sebenar nye banyak lagi aku nak tulis tapi takpe lah penat pulak mate korang nanti kan ?k Assalamualaikum!