// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Makin terok ;'(
Wednesday, 2 May 2012 | 06:34 | 0 Budak comel
Assalamualaikum hai rakan blogger!
Hmm sorie aku updates lagi ;(
Aku takrase yang aku boleh jaoh dari blog aku 
Sebab aku rase blog nih dah macam diary aku .
Memang aku penah cakap yang 
aku nak stop kejab dengan fb n blog 
Tapi tah lah fb boleh aku tinggalkan 
Aku takkesah pon weh!
Tapi blog . Entahlah ! Diary aku kodd 
Agak susah nak berjaohan !waaaaaahh !bahaye nih .
Hmm tapi sebenar nye aku nak cite pasal keputusan
 ujian 1 aku tahun 2012 
Yang makin terok berbanding tahun lepas ;'(
Tolong! Aku betul-ii nak bangge kan mak aku! Tapi camne ?
Math aku fail weh! fail !
Ya ALLAH .
Aku bodoh sangat ;(
Korang tengok n nilai lah sendiri k
KEBODOHAN AKU NI
UJIAN 1 2012


AKHIR TAHUN 2011

Yang paling aku sakit hati last year 2012 aku oKEY JE
Tetibe dah masuk f5 jadik blank ! hmm .
TAPI AKU JANJI AKU NAK 
BANGGE KAN MAMA !AKU TAKNAK 
WAT MAMA MALU!
                                             AKU NAK KEPUTUSAN YANG BAEK!
HMM . skrg aku pegang pepatah 
"NAK 1000 DAYA TAKNAK 1000 DALIH"

Bulan 5 nih dah masuk mid year exam 
Aku nak try semampu aku
sedaya upaya aku
aku takkan lepass kan peluang 
untuk tengok sejauh mana kebolehan aku !

Hmm k lah korang ?Pade yang bace nihh thanks a lot dear 
Dah dengar coretan cik murni shafinaz !Hehe Assalamualaikum .