// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Awak!
Wednesday, 23 May 2012 | 08:55 | 0 Budak comel
Awak , Awak ingat saya lagi tak agak-agaknye ?
Oh . Maaf . Saya yang mintak awak tinggalkan saya dulu .
Awak , Saya tau saya taklayak untuk harap kan awak tau semua ni .
Tapi saya nak awak tau hati saya sedang sakit dan terluka .
Awak andai awak masih disini mesti awak akan hiburkan hati saya kan ?
Saya ingat semua nya lagi . Saya ingat awak selalu buat saya ketawa .
Tapi saya tau jugak yang saya takkan dapat semua tu balik macam dulu ? 
Saya tau hati awak hancur sayang time saya cakap
"Awak,Tolong tinggalkan saya"
Sekarang saya meyesal sangat awak ! Saya sangat perlukan awak!
                                              Sebab apa ?Sebab hati awak,Kesederhanaan awak ..
Ambil berat awak yang sangat diingini semua perempuan!
Saya memang sangat bodoh sebab salah pilih .
Saya bodoh sebab tinggalkan awak , Sakit kan hati awak .
Tapi sekarang dah takde yang saya boleh buat kan sayang ?
Awak, Saya still ingat semua moment kita wak
Walaupun dah hampir 3 tahun  kita berpisah semua pasal awal saya ingat semua :
  1. Mula-mula kita kawan kan ? Kawan baek . Awak couple dengan member saya kan ?
  2. Saya selalu ambil berat pasal awak,saya lah tempat awak mengadu .
  3. Lepastu ,member saya putuskan awak ,Awak kecewa sangat time tu!
  4. Saya teman awak , Saya jadi scandal awal untuk beberapa detik .
  5. Tapi awak kata awak sayang kan saya lebih daripada tu 
  6. Saya takde sesiapa kan masa tu , Kite couple ?Kan awak ?
  7. Mase couple awak panggil saya "Biey" Saya panggil awak "Pa" . So sweet kan ?
  8. Saya ingat saya ugut awak time PMR , Kalau awak gagal  satu sub kite takyah contact sebulan , awak nanges-2 taknak . tapi niat saya bukan macam tu
  9. Awak selalu cuba tuk buat saya ketawa hari-hari ,kalau boleh awak nak saya selalu ceria! 
  10. Dah lame kita couple,member saya taksuke kan kite couple ?Saya sorang-sorang wak . 
  11. Tapi awak takpernah sekali pun jatuhkan semangat saya .Terima kasih awak .
  12. Bila hang out , Awak selalu try tuk bagi semua yang saya mintak , Apa-2 pun walau pun awak takde duet awak cuba jugak .
  13. Awak takpernah marahkan saya walaupun tu memang salah saya , cthnye time puase saya demam panas ,saya bagi tau awak awak takbagi saya keluar tapi saya degil jugak pastu saya pengsan .awak tau tapi awak langsong takmarah kan saya walau pun sikit .;'(
  14. Awak jugak selalu nyanyikan lagu  rindu-serindu rindunya nyanyian spoon saya sedih sangat bile dengar lagu ny ;'( tedengar-2 ditelinga suara awak !
  15. Bukan tu je teddy bear yang awak bagi nama chibby marukochan tu pun still saya simpan !lame kan dea ngan saye ? ;')
"Yang penting awak , Awak masih dalam hati saya , sekarang baru saya
Tau apa erti nya sakit hati apa erti nye sayang
apa ertinya cinta and terima kaseh dah hadiah kan cinta awak
walaupun semua tu bukan lagi milik saya ;')
Saya doakan awak bahagia seikhlas haty saya
Saya nak awak berjaya dalam hidup awak "



                                                                                                                              ℒℴvℯ ,