// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Aku rindu dia tapi....
Sunday, 29 April 2012 | 06:40 | 0 Budak comel

Assalamualaikum..
Hari ni finass nak cite pasal cik farith ;'(
And entry ni betul-ii aku luah kan untuk kau .
Sorry if aku tulis kat sini sayang ..
Aku rindu sangat kat kau
Aku nak kau yang dulu
Tapi hati aku dah lain..
Aku taktau lah kenape..
Aku taktau weh !sumpah .
Aku sendiri yang berubah aku tau tu 
Tapi kalau taksebab bende-ii yang jadi kau
Ingat aku nak beubah ke ?
Kalau tak sebab bende-ii pelik yang kau buat
Kau ingat aku akan biar kan kau sorang-ii
Cam ni ? Aku ade perasaan
Aku tau .. Kalau diikut kan aku
Takan pun bertengkar dengan kau 
Kau sendiri yang buat hati aku lain
Tolonnnnnnng lah sayang 
Jangan salah kan orang lain!
Okey dear .
Aku taknak nanges dah 
Untuk kau :'(