// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Just For This Time !
Saturday, 17 March 2012 | 09:42 | 0 Budak comel
Assalamualaikum
Hmm Tadi aku kuar ngn mama aku
And g karaoke aku nyanyi lagu yang "someone" ny bagi kata aku ;'(
Tetibe teringat kat dea 
Sedeh sebena nye !
Tapi takpe lah nak bwt macammane kan ?
Hmm! Korang dengar lah lagu ny eh 
Tapi kenyataan nye "someone" yang bagi lagu nih 
Kat aku takpenah serius pon dgn lagu yang dea bagi ny:'(
But it's ok takde bende yang akan buat aku sedeh lagi .
And takkan ADE bende yang buat aku ingat dea !
Sekian Haha :D 
Assalamualaikum dan selamat tengah malam