// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Strawberry \^^/
Tuesday, 14 February 2012 | 22:49 | 0 Budak comel




Asslamualaikum korang ;)
Nampak ke tajuk kat atas tu ?'strawberry hek-ii
okey cite ny cite betol-ii taw (takde tipu punya...)
Hahha ! okey bace nieh ^^
Kisah ny berlaku time 15 tahon yang lalu
Time aku kecik-ii lagi (Kanak-ii ribena)
Aku still ingat and takkan penah lupe ;D


_________________________________________________________________________________
MAMA: ADIK , ADIK NAK TAK JADI BUAH STRAWBERRY?
ADIK_ME;TAKNAK 
MAMA;NAPE TAKNAK ?STRAWBERRY KAN CHANTEK ?
ADIK_ME;TAKNAK , TKNAK LAH ^^
MAMA:YELA TAPI KENAPE ?
ADIK_ME; TAKSUKE , MASAM
_________________________________________________________________________________


Mama aku teros senyum sambil cakap "haaa nie baru manja mama"
Tau tak sebab ape ?
Sebab bg mama , strawberry tu cantik tapi dalam nye masam 
same lah dengan manusia 
ade yang cantik tapi dalam ? burok
ade yang burok tapi dalam baek
begitu jgak sebaleknye ;D
Semalam mama aku tanye "adik ingt lagi tak pasal strawberry?"
aku jawab "ofcouse"
and now , baru aku faham makne yg mama aku nak sampai kan
walaupon time tuu aku still kanak-ii tapie
kate-ii nye aku maseh ingat ! <3


THANK A LOT MAMA :)