// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Contest I love My Bff ;)
Friday, 3 February 2012 | 10:37 | 0 Budak comel
Assalamualaikum/Hai ...
Hari ni i nak join contest !nengok lah kat atas tu hehek
Okey bff kite ialah "kaksu" nah tengok ny ..
The red clothes is kak su !
I and kaksu kenal since 2009 and rapatt sampai lar sekarang!
Kaksu ny seorang yang sangat-ii kelakar dah mudah berkawan ..
Sikapnye jugak bersahaje , I better kawan ngn dea walaupon dea dah tue hehek! JANGAN MARAH KAKSU !>,<
I and kaksu mmg rapat ,dea dah jadik kakak i no 2 ;)
Tapi still digelar BFF lar .. Boleh dikate kan half of a day i dgn dea..
Bile kak su susah i tolong n bile i susah dea tolong i balek..
Bile pegi mane-ii sekali pon JARANG lah dea nak tinggal i .. dea mesty call i dulu kalau dea pegi mane-ii !Walaupon dea hang with husband and anak-ii dea ! Kebanyakan nye bile hangout kami hanye hang out berdue or bertige (WITH MYSIS) pon boleh jadi happening ! Okey kalau nak bukti lagi bole chek entry-ii i yang laen jugak k ? a lot story of her ! Hehek .. Oker darling ? That's all ! <3

Sape nak join ? sile angkat tangan macam i \^^/ Huhu ! Macam lah nampak kan ? ;D
Okey korang tekan-ii je link ni-------------> Miss simple
                   
                                           Mangse tag: pyqa
                                                              murni