// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Murni Shakira ~
Tuesday, 3 January 2012 | 06:40 | 0 Budak comel
Dah nampak kann gambar kat atas tu lah "murni shakira"kakak aku ..
Aku bosan lah dok sorang-2 ,tidur sorang-2 , takde kawan nak bersembang , bergadoh !
Tolong lah .. tapi dalam mase yang same aku nak dea berjaye dalam idop dea .. timbe ilmu banyak-2
nanti sampai mase aku pulak kan ? Sian mama aku tinggal aku je yang dia harapkan ..
harap-II lah aku boleh diharap kan :D
Tapi macam nak kering lah pulak airmate aku nanges sebab dea g stay kat hostel !
Ya Allah cepat kan lah mase 3 tahun ni :)
Emm k laaaa takde benda nak update dah .. Bye-2 korang !~

Labels: