// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Bf and Bff :'(
Tuesday, 24 January 2012 | 08:40 | 0 Budak comel
Salam/Hai ..
hari ni aku sedeh sangat sebab bf aku tak faham aku ..
Aku selalu cube tok faham kat dea ..
Kenape lah susah sangat dea nak faham aku kann sayangs ?
Aku bukan nak bebas tapi aku nak dea tego aku bile aku buat silap 
Bukan semua yg aku buat dea kena tego/manage hidup aku..
Aku pun ade perasaan macam orang lain kann ??
Aku tak penah uruskan kawan-ii dea , bukan sebab aku tak peduli ..
Tapi sebab aku fahamm dea pun teringin nak ade kawan ramai ..
Nak happy sekali-sekala ngan kawan-ii 
Tapi dea taknak faham aku ..
Dengan alasan ?? Aku salah pilih kawan !
Hei sorry lah aku ade otak and aku boleh pk rasioanal lagi !
Jangan lah nilai orang dari luaran saje sayangs .. 
Tok kawan-ii awak pulak saye takpenah puns sibok dengan life dorang kan ?
So ? KENAPA dorang nak sibuk-ii hal aku ..
For bf : aku lagi tau kawan-ii aku macammana
For bff: Aku tau korang macammane and takpe aku tak penah pilih kaseh 
same ade korang/bf aku
SEBAB DUE-II ADELAH LIFE AKU !
p/s ; faham lah saye sayangs :)