// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Sorry darl :'(
Saturday, 17 December 2011 | 10:00 | 0 Budak comel


Tadi farith datang rumah aku kiteorang lepak ..
Pastu farith soh ambik laptop nak dgar lagu apetah .. aku lupe..
Tapi sebelom bukak youtube ttu aku ad bukak fb "FARITH IHWAN"
pastu "MAT SAJA" and last FB "MURNI SHAFINAZ"
okey right , memang aku kat situ ramai sangat kawa yang aku kenal berbanding yang takkenal "NOV RAIN PENGGODA KEJAM" dea niee selalu story kat aku pasal saket dea , pasal hidup dea , pasal GF dea oke !aku sudi berkawan dgn dea : /
"ASEM WAHID"  nie kawan lame aku , dah lame giler tak contact
aku just contact dea balekk sebab nak tau citer dea sekarang .. tu je dan tak lebeh dari tu !! : /
"MUHAMMAD SAFUAN" dea niee exbf akak aku tibe-2 dea msj maybe sebab dah lame tak bertegor kodd .
Aku balas je lah kawan kan ?
Emm .. tapi farith ihwan kesayangan aku niee salah faham ngan aku :'(
Dea ingat aku curang ! haishhh .. Takde makne nye lah !!
Tapi takpe lah now, dea dah "maafkan aku" : )


*Sorry a lot_Muhammad Farith Bin Ihwan

Labels: