// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
I miss my friends :)
Monday, 12 December 2011 | 08:46 | 0 Budak comel


Sekarang niee kan aku teringin nak begelak ketawe dengan kawan-kawan
Dah lame gile aku tak jumpe dorang ..
Bosannye :(..
Aku teringin nak hang out macam dulu,
Aku rindu sangat hidup aku yan dulu..
Aku taktau la nape aku rindu sangat!
Law lah diaoran ada kat sini sekarang kan best
Hmmm .. Tapi nak buat macam mane ?
Dorang pon ade life dorang senduri , aku pun tak de hak nak ganggu life dorang kan ?
Yang aku leh buat sekarang just mendokan dorang happy tu jee .. '=' =")

Labels: