// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Smile its' self ☺ ツ
Saturday, 26 November 2011 | 19:23 | 0 Budak comel
Emm tibe-2 aku teringat saat kelakar aq ngan kawan-2..
Bila aku ingat jee mesti aku senyum sorang-2..
cerita ni berlaku bulan 3.. masa tu aku ngan kakak aku cadang nak g kL
jumpa baba aku..
kebetulan pulak kaksu nak sambot bufday dea ngan cik nanang..
diorang pergi la sekali.. kawan-2 aku yang laen pon join sekali ..
olet , farez, usop, edo tu jee kodd lau tertinggal soei laa ..
aku dah takberapa nak ingat.
kiteorang g tengok cite hikayat merong mahawangsa..
dalam wayang kiteorang duduk sebaris..
pastu aku nak bangun usop nak tuka dok sebelah akak aku ngan usop..
ye-2 jee usop tu bangun pelahan-2 pastu duduk dengan selamat time aku boleh lak tergolek..
dorang semua gelak kan aku.. malu gile aku !! selamat la orang
dalam wayang tak perasan apa yang berlaku.. huhuhu.. lawa tak entah lah..','
hehe.. tengok aku tulis ponn bole buat aku gelak. hahaha
gile.. bolee di katakan satu hari aku jee yang  bernaseb malang semue nye jadi kat aku..
aku g tandas masa dalam panggung
pastu silap bukak pintu ,pintu tak bukak-2 ramai
r gak tengok aku .. haha ..
dah kuar tu kiteorang jalan-2 laa..
g shoping sikit..
aku ingat kan dorang nak naek tingkat atas
aku excited laa naek dulu..
tup-2 dorang taknak naek
aku jee naek sorang-2 at atas exculeter (betul ke aku eje ni?)
aku panggil kaksu.. macammana ni ??
haha aku punya lah nak cover malu street jee naek atas..
beli baju dulu baru aku turun..
aku turun kena ejek lagi ngan dorang..
pastu kiteorang berjalan kaki ke
kL sentral dorang mengimbau kenangan dalam wayang
gelak taksedar diri !
cik nanang ngan kaksu lagi laa..
jalan taktengok depan sampai terpijak selipe aku putus pulak tu..
bukan dorang nak tolong lagi gelak-2 sengal punya c.nanang !
edo cakap aku kene mandi bunga.. ade ke??
benggang aku yang laen takdee apa-2 ponn yang jadik.. asyek aku jee..
aku ponn takfaham nape..
tapi takpe.. semua tu buat aku ingat dekat kawan-2
semua nya buat aku senyum..
walau pon bagi orang laen takkelaka tapi bagi aku tu lah kenangan ~
tapi lepas 2-3 hari balik kiteorang bergadoh ngan elly, erin.c.bibit..
dorang mara sebab takajak g kL..
sampai laa sekarang ni..
emm ada buruk ,ada baek nya kiteorang g hari tu..
tapi yang aku leh cakap elly DLL sala faham jee ngan 'neneksu' dorang..
korang pon da bace dari atas kan ?"kiteoang g sebab nak jumpa baba"
tapi penjelasan kami ditolak so ??
kiteorang buat bodo jee la bia dorang seda sendiri nanti~

Labels: