// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Hurt
Sunday, 13 November 2011 | 23:01 | 0 Budak comel
hmmm..
dah lebih setahun kiteorang couple
tapi dia still tak ubah-2 perangai dia !
semalam.. saya cuma cakap dengan dia buat leklok tok spm tetibe dia marah-2
sakitnya hati..
pastu saya g umah dia sebab nak ambek adik dia..
ada henset dia,dia tinggalkan kat meja umah dia sebab dia g sekolah..
saya selama ni takde lah pulak nak chek-2
tadi tergerak hati nak tengok..
ada pulak mesej dia with someone nama dia nasuha ..
cantek budak nya saya benci sangat hari ni!
nape lah susah sangat si FARITH ni nak setia ?
law dah taksayang pless cakap < jangan nak bwt owg sedeh pk kan dia ok! ~



just for;FARITH IHWAN

Labels: