// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Crazy Friend's ☺
Friday, 11 November 2011 | 08:04 | 0 Budak comel


hari ni aku pergi felda soeharto!
kenangan terindah !
sebab,kawan-2 aku ni mengile dalam van:) (buyek usop ijal)
ye-2 je usop ngn si buyek bukak buku kate nak study (alasan spm)
tapi 1 minitnpun taksampai !pelik-2 je'')
pastu,kakliza bukak cermin van
time ujan IJAL NGAN USOP CAKAP"TAK SAMPAI SEJAM NANTI KITA BASAH"
tengok-2 lepas sejam terjadinya peristiwa yang tak dijangke
ada sesuatu yang mengejutkan telah berlaku disana ..
sblom smpi felda soeharto ad pulak banjir !
kebetulan time kiteorg lalu at simpang-3 ad seorang pakcik ni dea lalu kat tepi van kiteorang tibe-2 dea makin
tepi-2 sampai satu tahap tu dea jatuh dan hampir masok bawah van nanang! sangat mengejutkan !!!
time tu nanang cakap"usop,buyek,ijal cepat-2 pegi tolong ! sian pak cik tu"
dengan bangga nya si usop dan ijal selamatkan :) (ni baru kawan aku)
sampai basah kuyup dorang !
si buyek pulak dah siap angkat suar tapi dea tak kluar-2 pun dari van !! buyek-2 merepek betol !gaye je lebeh tapi ampeeh :)
dah bape minit tu.. kaksu cakap kat usop ijal takpe-2 kaksu bangga sebab awak ber-2 tolong orang!
yang aku pulak ulang balik apa yang dorang cakap"TAK SAMPAI SEJAM NANTI KITA BASAH tu lah mulot korang ! banyak sangat makan garam kan dah masin ??"dowg hanye BLUR dan TAKTAU NAK CAKAP APE !! padan mukee korang sengal sangat ...BTW aku happy hari ni wahai kawan-2 ku yang tak lame lagi masok hospital tanjong rambutan =)
ciknanang : saat bahagia dah kembali kan ?
kak su: senyum lah sebab segalanya dah kembali ke asal nya !
HAHA tu lah pinas cakap tanak caye !

just for:kaksu,nanang,kakliza,buyek,ijal dan usop

Labels: