// Flaura Lunatic



► My Biography
► My Family
► My Friends
► My Diary






Template & Skin by : FlauraLunatic.
Big help from : Atiqah | WHI | C4U | Una


Older Post | Newer Post
Finish ♥
Thursday, 10 November 2011 | 04:47 | 0 Budak comel
Berakhir jugak musibah yang telah menimpa NOR SUHAILA MD NOOR ,EFFENDI SAPARI , SALIEZA ABU NAEM , DAN MOHD AMIN MOHD NOOR :)
lega-2 ?
mesti kowg plek kan nape aku lak yang TER-over ??
semua ni disebab kan mereka diatas ni telah ku anggap sebagai 1/2 dari hidup aku.. !
lepaz ni mintak-2 takde apa yang buruk-2 terjadi lagi.. sedih melihatnya:(
sedang kan aku yang tak melalui nya aku boleh sedeh apa tah lagi yang menjalani nya?
jangan lah ada lahi problem~


Just For:
-Nor Suhaila
-Efenddi
-Mohd Amin
-Saleiza

Labels: